Advies en consultancy op maat nodig?

Wilt u dat uw ondersteunend softwarepakket weer volledig aansluit op de wensen van de gebruikers? Heeft uw bedrijf misschien een groeifase doorgemaakt, maar is het systeem niet meegegroeid? Dan zit u algauw met de vraag hoe het anders kan. Wij geven u graag een goed en betrouwbaar advies en helpen u bij de keuze van het juiste softwarepakket. Een softwarepakket dat volledig aansluit bij uw wensen en uw bedrijf.

Vraag een eenmalig advies of kies voor uw eigen ICT-adviseur

Soms wilt u misschien een goed en neutraal advies over de huidige ondersteunende software. Een andere keer wilt u wellicht weten of u de stuurinformatie sneller en beter uit de huidige systemen kunt halen. Of misschien wilt u achterhalen of bepaalde handmatige acties beter geprogrammeerd kunnen worden.

Voor al dit soort vragen kunt u bij ons terecht. En wat goed is om te weten: ook in onze advies- en consultancywerkzaamheden bieden we maatwerk. Zet ons in voor een eenmalig advies, voor een effectievere en efficiëntere omgang met de huidige systemen, het ontwikkelen van nieuwe systemen of het opleiden van uw medewerkers.

Kies voor een samenwerkingsvorm die u het prettigst vindt: per opdracht of via een abonnement waarbij u ons kunt inzetten voor al uw ICT-gerelateerde vraagstukken.

Op maat: flexibel

U wilt wel de diensten van Doppio-L inzetten, maar u overziet op dit moment nog niet wanneer en hoe vaak u onze hulp wilt inroepen. Met een strippenkaartsysteem koopt u vooraf uren in en zet u ons in op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Op maat: mini

Vaste ondersteuning voor uw bedrijf, in te zetten wanneer u daar behoefte aan heeft. U huurt onze ondersteuning in voor 4 uur per maand. Bijvoorbeeld voor programmeer- en/of advieswerk, trainingen, etc.

Op maat: maxi

Vaste ondersteuning voor uw bedrijf, in te zetten wanneer daar behoefte aan is. U huurt onze ondersteuning in voor 8 uur per maand. Bijvoorbeeld voor programmeer- en/of advieswerk, trainingen, etc.

Projectondersteuning

Een nieuw systeem invoeren vergt veel van uw hele organisatie. Naast ons advies- en programmeerwerk bieden wij ondersteuning bij de volledige implementatie van uw nieuwe softwareapplicaties. Of het nu gaat om u eigen maatwerksoftware of om standaard software van andere leveranciers, wij staan voor u klaar.

SQL-server programmeer- en advieswerk

Een traag systeem of altijd een foutmelding bij één bepaalde handeling? Dit kan veroorzaakt worden door een fout in het programma of in SQL-server (de achterliggende database van Microsoft). Doppio-L kan ingezet worden voor onderzoek om te kijken of de traagheid van de software veroorzaakt wordt door de database en hoe de prestaties van de database verbeterd kunnen worden. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het ETL-proces (het verhuizen van gegevens van een productiedatabase naar een datawarehouse). Wij werken met zeer ervaren SQL-programmeurs.

Wilt u weten wat Doppio-L voor uw bedrijf kan betekenen? Zoekt u een ICT-professional met verstand van zaken? Iemand die zonder lastig vakjargon praat en in oplossingen denkt in plaats van in problemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Doppio-L, als het op maat moet zijn!

CRM-Systeem op maat

Met Quadro in huis werken uw medewerkers effectief en efficiënt. Altijd en overal. Uw klantgegevens zijn toegankelijk en afspraken worden nooit meer gemist.