Bedrijfssoftwareoplossingen voor het MKB – Zoetermeer

Kundige medewerkers en effectief ondersteunende software vormen samen een van de belangrijkste voorwaarden voor uw bedrijf om efficiënt te kunnen functioneren. Goed werkende software ondersteunt de processen, uw medewerkers en het management als een geoliede machine. U wilt toch ook zo’n broodnodige en goed gesmeerde organisatie?

Bespaar tijd, geld en voorkom irritaties met effectieve software

De meeste problemen die wij horen, zijn:

 • Het programma herbergt veel gegevens, maar de benodigde stuurinformatie komt er niet uit.
 • Sommige informatie past niet in het standaard systeem. Het overzicht ontbreekt. Daarom moeten medewerkers werken met extra lijstjes, Excel-bestanden, e.d.
 • Bepaalde overzichten worden periodiek handmatig gemaakt, wat enorm veel tijd kost.
 • Verkoopmedewerkers kunnen onderweg het klantdossier niet raadplegen of hun uren schrijven.
 • Softwaresystemen communiceren niet met elkaar, waardoor mensen gegevens dubbel moeten invoeren.

Ziet u op tegen de kosten om dit soort problemen op te lossen? Dan vergeet u misschien wat zo’n inefficiënt gebruik van de ondersteunende systemen juist aan kosten met zich meebrengt. En heeft u gedacht aan de noodzaak van goede stuurinformatie? Als u de juiste managementbeslissingen wilt maken, is zulke informatie van levensbelang voor uw bedrijf. Denk bovendien eens aan het prettige vooruitzicht van tevreden en gemotiveerde medewerkers. Allemaal factoren die uw bedrijf succesvol maken.

Softwareoplossingen op maat

We denken graag met u mee over hoe het anders kan. We komen met een oplossing die uw werkzaamheden vergemakkelijkt en, nog belangrijker, versnelt. ‘Software op maat’ is de kern waar het bij ons om draait.

We zijn gespecialiseerd in:

 • bouwen van nieuwe webapplicaties;
 • bouwen van nieuwe Windows-applicaties;
 • efficiënter en effectiever gebruik maken van bestaande softwarepakketten;
 • ontwerpen en inrichten van databases;
 • maken van sjablonen en macro’s in Office-pakketten;
 • opleiden van gebruikers in het effectiever en efficiënter werken met standaard Office-pakketten en SQL-server;
 • schrijven van handleidingen en functionele ontwerpen.

Hoe pakken wij dat aan?

Ieder project (groot of klein) start met u en dus met het bepalen en beschrijven van uw wensen. Als het mag en kan, kijken we vervolgens rond in uw bedrijf. We spreken met betrokken medewerkers. We brengen processen en de bijbehorende door u gewenste ondersteuning in kaart of we toetsen deze.

Na deze inventarisatiefase komen we met een functioneel en technisch ontwerp. Na goedkeuring van dit ontwerp gaat het programmeerwerk van start. Uiteraard zijn alle belanghebbenden hierbij nauw betrokken.

De implementatie van het systeem (of delen van dit traject) testen we altijd zorgvuldig vóórdat de oplevering plaatsvindt. Als alles in orde is, trainen we uw medewerkers en management, zodat zij goed leren omgaan met uw nieuwe of aangepaste systeem. Het resultaat is een uitermate effectief en efficiënt gebruik van uw softwaresysteem.

Van het ontwikkelen van een eenvoudige macro (om terugkerende handmatige handelingen te automatiseren) tot en met het opleveren van een geheel nieuw CRM-systeem: het hele proces is bij Doppio-L in vertrouwde handen.

Ook na oplevering blijven wij betrokken bij u en uw systeem.

Enkele voorbeelden van onze op maat oplossingen

Brancheorganisatie BOBB (bedrijfsmakelaars)
Ontwikkelen van een webapplicatie waar leden hun transacties kunnen invoeren. Daarnaast kunnen ze rapportages draaien voor stuurinformatie. Met het programma kan ook direct de pers gemaild worden, waarbij zij via een slimme oplossing direct het rapport ontvangen dat voor hen relevant is.

Apothekersvereniging
Ontwikkelen van een maatwerk webapplicatie waarbij makkelijk gekeken kan worden welke workshops en lezingen gepland staan. Geïnteresseerden kunnen direct inschrijven en hun aanmeldingsgegevens bekijken en aanpassen. De organisatie heeft alle informatie van gasten tot hun beschikking en kunnen hen heel gericht uitnodigen op basis van de informatie.

Deze applicatie is voor alle bedrijven te gebruiken die evenementen organiseren.

Complex Excelbestand
Voor een complex Excel-bestand met ruim 30 tabbladen zijn een aantal macro’s ontwikkeld waardoor complexe rapporten nu met 1 druk op de knop de gewenste informatie opleveren in het door de klant gewenste format.

Neem vandaag nog contact met ons op en bespaar geld en tijd met goed ondersteunende software.

 

Doppio-L, als het op maat moet zijn!

CRM-Systeem op maat

Met Quadro in huis werken uw medewerkers effectief en efficiënt. Altijd en overal. Uw klantgegevens zijn toegankelijk en afspraken worden nooit meer gemist.