Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt het bedrijf in zijn relatie met de klant. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem, stelt het bedrijf de klant centraal en zijn de medewerkers op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hierdoor kan een bedrijf beter inspelen op de behoeften van de klant en verbetert het zijn concurrentiepositie. Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Maak kennis met Quadro: onze standaard CRM-software met maatwerkoplossingen

Quadro is een zeer compleet CRM-pakket, ontwikkeld en beheerd door Doppio-L. Het systeem stelt uw relatie met uw klant centraal en ondersteunt de processen op een zo efficiënt mogelijke manier. Quadro ondersteunt uw bedrijfsprocessen volledig. U maakt op een eenvoudige manier vanaf een offerte een project aan, medewerkers schrijven uren op een project en met één druk op de knop maakt u een factuur aan. Alles natuurlijk in uw eigen huisstijl.

Quadro laat uw medewerkers beter samenwerken en maakt het gebruik van andere systemen, lijstjes, etc. overbodig.

Quadro bestaat standaard uit de volgende basismodules:

 • bedrijven/relaties
 • contactpersonen
 • contactmomenten inclusief taken
 • offertes
 • projecten
 • uren
 • facturen
 • export naar boekhoudpakket
 • rapportages

Met Quadro wordt zoeken, sorteren en rapporteren heel eenvoudig. Via een mobiele site komen uw medewerkers, ook onderweg, gemakkelijk bij de benodigde gegevens. En als u dat wilt, zetten we de data uit uw andere softwarepakketten voor u over.

Het optimaliseren van Quadro is voor ons een doorlopend proces. Voor de komende periode staan de volgende uitbreidingen op de planning:

 • artikelbeheer
 • brandstofregistratie
 • kilometerregistratie
 • agenda en planning (icm uurregistratie).

Losse modules op maat

Hoewel Quadro al zeer compleet is van zichzelf, kunnen we het systeem uitbreiden met maatwerkoplossingen voor uw bedrijf.

Daar zit dan ook de kracht van dit systeem ten opzichte van andere CRM-pakketten: bij ons staat uw wens voorop. Uw wensen zijn leidend bij de aanpassing van ons systeem. U hoeft uw processen dus niet aan te passen aan een ondersteunend systeem.

Bent u op zoek naar een goed CRM-systeem en heeft u specifieke wensen waarmee u uw bedrijfsprocessen zo effectief en efficiënt mogelijk wilt ondersteunen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee over de mogelijkheden van Quadro voor de optimalisatie van uw klantrelaties.

Gaat het invoeren van Quadro snel?

Quadro implementeren in uw organisatie gaat qua techniek over het algemeen snel. Het overzetten van reeds bestaande data uit andere systemen proberen we altijd een-op-een te realiseren.

Behalve aan een zorgvuldige technische implementatie, besteden wij veel aandacht aan een goede instructie van uw medewerkers. Met persoonlijke instructies, een praktische gebruikershandleiding en met informatie die al in het systeem voorhanden is, raken uw medewerkers en uzelf in korte tijd vertrouwd met Quadro.

 

Doppio-L, als het op maat moet zijn!

CRM-Systeem op maat

Met Quadro in huis werken uw medewerkers effectief en efficiënt. Altijd en overal. Uw klantgegevens zijn toegankelijk en afspraken worden nooit meer gemist.