Onze trainingen geven we bij u op locatie. En ook daar leveren we maatwerk. Met welke kennis en vaardigheden voeren uw medewerkers hun werkzaamheden efficiënter en sneller uit? Voor elk bedrijf en voor ieder systeem is het antwoord net even anders.

Vergroot efficiëntie met kennis en vaardigheden

Onze inhouse-trainingen sluiten aan op de door ons geleverde softwareoplossingen, op reeds bestaande (maatwerk)software of gaan in op alle mogelijkheden van de standaard programma’s waar uw bedrijf mee werkt.

Heeft u al bepaald waarop gefocust moet worden? Dan ontwikkelen wij hiervoor een training op maat. Weet u nog niet precies op welke punten (bij)scholing gewenst of noodzakelijk is? We komen graag bij u langs. We nemen uw softwaretoepassingen door, vragen aan de gebruikers waar zij tegen aanlopen en komen met een voorstel voor een inhouse-maatwerktraining, geschikt voor uw hele organisatie.

Wij helpen de cursisten beter om te gaan met de ondersteunende systemen van uw bedrijf. Uw medewerkers krijgen meer plezier in hun werk en u krijgt meer en betrouwbaardere stuurinformatie. Bovendien: u bespaart tijd en dus ook kosten.

Maak gebruik van een Microsoft Certified Trainer

Voor alle Microsoft-producten waarmee uw bedrijf werkt, bieden wij inhouse-trainingen aan. De Microsoft Certified Trainers (MCT) hebben ruime ervaring in de programmatuur waarin zij lesgeven.

“MTC’s zijn de belangrijkste technische en educatieve experts op het gebied van Microsoft-technologieën. Het is een exclusieve groep van technische trainingsprofessionals van Microsoft,” aldus Microsoft.

Welke standaard en maatwerktrainingen bieden wij?

Wij verzorgen softwaretrainingen op het gebied van:

  • Microsoft Office
  • VBA (macro’s)
  • SQL Server
  • Reporting Services
  • C#
  • VB.NET
  • Visual Studio
  • HTML (5), Javascript, jQuery

Wilt u weten welke softwaretrainingen voor uw bedrijf geschikt zijn? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.

Doppio-L, als het op maat moet zijn!

CRM-Systeem op maat

Met Quadro in huis werken uw medewerkers effectief en efficiënt. Altijd en overal. Uw klantgegevens zijn toegankelijk en afspraken worden nooit meer gemist.