Onze missie

“De werkprocessen verbeteren door de inzet van goede softwarematige oplossingen op een dusdanige manier, dat processen effectiever en efficiënter verlopen, het werkplezier wordt vergroot en er tijd en kosten worden bespaard.”

Dit is onze missie. Deze missie leven we consequent na bij elke opdracht, bij elk project. Het is ons doel om met ons programmeerwerk de wereld van ondernemers eenvoudiger te maken, het werkplezier van de medewerkers te vergroten en de concurrentiepositie voor ondernemers te verstevigen.

Hiertoe heeft Doppio-L brede kennis en ruime ervaring in huis die regelmatig wordt geüpdate. Daarom is Doppio-L de juiste partner voor allerlei ICT-projecten.

Maatwerk is standaard bij Doppio-L.

Onze klanten

Wat onze klanten zeggen over ons:

“Prettige samenwerking met iemand die kennis en kunde van de gevraagde materie heeft. Ellen heeft een goed solide advies afgegeven waarop verder gebouwd kan worden.” 

Opdracht: SQL-server consultancy opdracht, onderzoeken en oplossen probleem van trage rapporten.

Dhr. P. Marelis

Relyon

“F.A.S.T. voert voor verschillende bedrijven de financiële administratie waarbij soms om zeer complexe rapportages wordt gevraagd. Doppio-L heeft ons hierin uitstekend ondersteund waardoor deze rapportages op elk moment en conform de wens gegenereerd kan worden.”

Opdracht: maken van een koppeling tussen Excel en de database van Exact voor rapportage doeleinden.

Dhr. J. Goossens

F.A.S.T. Administratiekantoor

“Een gedreven en kundige docent, dat is wat wij terug horen van onze deelnemers. Ellen neemt de tijd en voelt aan wat de behoefte is van de deelnemers, in combinatie met haar kennis geeft ze goede en inhoudelijk sterke trainingen.”

Diverse trainingen (SQL-server, programmeertalen zoals C#).

Computrain

“Ellen heeft er aan meegewerkt om het Plan van aanpak uit de risico inventarisatie te optimaliseren en heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd. Hierdoor is het plan van aanpak sneller en overzichtelijk geworden. Waardoor de klant een beter product ontvangt. Wilt u maatwerk met uw software? Dan moet u Doppio-L contacten”.

Opdracht: maken van macro’s in Excel-bestand Plan van Aanpak.

Dhr. D. Bok

DB ArboAdvies

“Ellen Heijmans heeft in de periode januari 2007 tot augustus 2011 bij Pelosa Network Engineering B.V. gewerkt in diverse functies. Gedurende deze periode heeft Ellen o.a. ‘Het Werknemersportaal’ gebouwd waar inmiddels vele duizenden medewerkers zijn/haar uren registreren, verlof opvragen etc. en naar tevredenheid mee werken. Mede dit product heeft bijgedragen aan het efficiënter werken en het verminderen van papierstromen”.

Opdracht: het ontwerpen en programmeren van Het Werknemersportaal

Dhr. M. Benders

Pelosa Network Engineering B.V.

“Ellen is a great Microsoft Certified Trainer. She presents the material in a crystal-clear way at just the right speed. Any question is answered with great expertise. Following a course she gives is a joy, due to her very pleasant personality, and has more value than can be expected, through her knowledge and excellent teaching skills.”

Cursist

“Ik heb bij Global Knowledge de cursus “Administering Microsoft SQL Server 2012 Databases” gevolgd die door Doppio-L werd gegeven. Ellen Heijmans heeft de cursus op een uitstekende manier gegeven. Je kunt duidelijk merken dat ze veel praktijkervaring heeft, geen vraag was te moeilijk. Een boeiende cursus boeiend
begeleid. Prima.”

Cursist

Meer informatie?

Wilt u samen met ons nagaan wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ellen Heijmans, eigenaar van Doppio-L.

CRM-Systeem op maat

Met Quadro in huis werken uw medewerkers effectief en efficiënt. Altijd en overal. Uw klantgegevens zijn toegankelijk en afspraken worden nooit meer gemist.

Certificeringen

Doppio-L beschikt over certificeringen op gebieden van softwareontwikkeling, databases en trainingen. Hieronder vindt u een paar van de belangrijkste:

Een solution developer kan met Microsoft .NET Framework programma’s programmeren, zowel Windows- als webapplicaties en webservices, in C#, VB.NET, ASP.NET in combinatie met Javascript, jQuery en HTML.

Dit certificaat is voor programmeren in en beheren van SQL Server. Het laat de expertise zien die iemand heeft op het gebied van het programmeren van diverse onderdelen van een database en dat hij of zij precies weet hoe op de snelste wijze gegevens op te vragen zijn.

Behalve een geldig Microsoft-certificaat zoals die op deze pagina staan, heeft een Microsoft Certified Trainer een training gevolgd op het gebied van didactische vaardigheden. Het zelf weten is niet voldoende. Hij moet zijn kennis ook kunnen overbrengen.